Լավաշով ռուլետ-նախուտեստ
Անհրաժեշտ է.
3 հատ լավաշ
4 հատ միջին չափսի լոլիկ
1 կապ հազարաթերթ
1 հատ խաշած հավի կրծքամիս
200 գրամ ապխտած երշիկ
200 գրամ պանիր
200 գրամ մայոնեզ
100 գրամ թթվասեր
1 ատամ սխտոր
սամիթ, մաղադանոս, համեմ
աղ, սև պղպեղ
Հավի խաշած կրծքամիսն ու ապխտած երշիկը կտրատել խորանարդաձև, տապակել ոչ շատ ձիթայուղով 5-8 րոպե:
Պատրաստել սոուս. 100 գրամ թթվասերին ավելացնել 100 գրամ մայոնեզ, մանր կտրտված կանաչեղեն ու 1 ատամ սխտորը, համեմել աղ ու պղպեղով:Լավաշի առաջին շերտի վրա քսել սոուսը բարակ շերտով:
Լավաշի երկրորդ շերտի վրա դնել լվացած և չորացրած հազարաթերթն ու
լուսնաձև կտրտված լոլիկը, ավելացնել մայոնեզ և համեմել աղով:
Լավաշի երրորդ շերտի վրա քսել սոուսը և ավելացնել քերիչով անցկացրած պանիրը:
Ռուլետի նման փաթաթել և պահել սառնարանում առնվազն 2 ժամ:
Комментариев нет:
Отправить комментарий