Անհրաժեշտ է.
500 գրամ հավի փափկամիս
2 հատ գազար
2 հատ սոխ
100 գրամ պանիր
պաքսիմատ
աղ ու սև պղպեղ
Փայլաթիթեղը կտրել 15/8 սմ երկարությամբ, 2 հավասար մասի ծալել և փաթաթել բաժակի շուրջը ու ստանալ նախընտրելի չափսի բաժակներ:
Առանձին-առանձին տապակել գազարն ու սոխը, հավի փափկամիսը, որը պետք է նախապես համեմել աղ ու սև պղպեղով:
Բաժակների մեջ շերտերով դնել նախ տապակած սոխը, գազարը,
այնուհետ հավի փափկամիսը, քերած պանիրն ու պաքսիմատը:
Նախապես տաքացրած ջեռոցում եփել 15 րոպե: Բարի ախորժակ : )
Комментариев нет:
Отправить комментарий