суббота, 13 сентября 2014 г.

Լցոնած սունկ

Անհրաժեշտ է.

500 գրամ շամպինյոն
500 գրամ աղացած տապակած տավարի միս
200 գրամ պանիր
2 հատ լոլիկ
համեմ
աղ և սև պղպեղ
Սունկը լվանալ, չորացնել, համեմել աղով և սև պղպեղով, ձիթայուղ քսել վրան բարակ շերտով, լցոնել աղացած մսով և դնել տապակի մեջ:
Սունկի վա դնել լուսնաձև կտրտած լոլիկն ու պանիրը:

Եփել ջեռոցում 10 րոպե, զարդարել մանր կտրտած կանաչիով և կանաչ պղպեղով: Բարի ախորժակ: :)


1 комментарий: