Անհրաժեշտ է.
1 կգ հավի կրծքամիս
3 հատ գազար
2 հատ դդմիկ
2 հատ ձու
100 գրամ պանիր
պաքսիմատ
չորացրած ռեհան և ծիտրոն, համեմ, սամիթ
աղ, սև ու կարմիր պղպեղ
Հավի կրծքամիսը ծեծել, համեմել աղով ու կարմիր պղպեղով:
Դդմիկը կտրատել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ և մանր կտրտած սամիթ:
Գազարը անցկացնել քերիչով, ավելացնել սև պղպեղ, աղ, չորացրած ռեհան:
Հավի կրծքամիսի մեջ առանձին-առանձին լցնել միջուկները, ռուլետի նման փաթաթել և ամրացնել թելով կամ չոփիկներով:
Ռուլետները թաթախել հարած ձվի մեջ այնուհետ պաքսիմատի մեջ, նույնը կրկնել ևս մեկ անգամ:
Առատ ձիթայուղի և կարագի մեջ ռուլետները տապակել շատ ուժեղ կրակով մոտ 10 րոպե մինչև կարմիր կեղև առաջանալը,
որից հետո թուլացնել կրակը և ևս 30 րոպե եփել:
Ռուլետնրը սառելուց հետո կտրատել և զուգահեռ զգուշությամբ հանել թելը: Բարի ախորժակ :)
1 կգ հավի կրծքամիս
3 հատ գազար
2 հատ դդմիկ
2 հատ ձու
100 գրամ պանիր
պաքսիմատ
չորացրած ռեհան և ծիտրոն, համեմ, սամիթ
աղ, սև ու կարմիր պղպեղ
Հավի կրծքամիսը ծեծել, համեմել աղով ու կարմիր պղպեղով:
Գազարը անցկացնել քերիչով, ավելացնել սև պղպեղ, աղ, չորացրած ռեհան:
Համեմը և պանիրը կտրատել, ավելացնել չորացրած ծիտրոն:
Ռուլետները թաթախել հարած ձվի մեջ այնուհետ պաքսիմատի մեջ, նույնը կրկնել ևս մեկ անգամ:
Առատ ձիթայուղի և կարագի մեջ ռուլետները տապակել շատ ուժեղ կրակով մոտ 10 րոպե մինչև կարմիր կեղև առաջանալը,
որից հետո թուլացնել կրակը և ևս 30 րոպե եփել:
Ռուլետնրը սառելուց հետո կտրատել և զուգահեռ զգուշությամբ հանել թելը: Բարի ախորժակ :)
Комментариев нет:
Отправить комментарий