понедельник, 29 сентября 2014 г.

Դդմիկով ջեռեփուկ

Անհրաժեշտ է.

5 հատ փոքր գազար
4 հատ դդմիկ
4 հատ ձու
200 գրամ թթվասեր
200 գրամ մածուն
200 գրամ ալյուր
համեմ, սամիթ
աղ ու սև պղպեղ


 Դդմիկը կտրատել շերտերով, աղ ու սև պղպեղ անել դնել ձիթայուղով պատած տապական և եփել 10-15 րոպե:
Քերիչով անցկացրած գազարը, մանր կտրտած համեմն ու սամիթը դնել տապակած դդմիկի վրա ու ռուլետի նման փաթաթել:
Պատրաստել սոուս. թթվասերի վրա ավելացնել մածուն, ձուն, ալյուրը և աղը:
Ստացված սուսը հավասարաչափ լցնել ռուլետների վրա:
Եփել ջեռոցում 40 րոպե  մինչև կարմիր կեղև առաջանալը: Բարի ախորժակ :)

Комментариев нет:

Отправить комментарий