среда, 17 сентября 2014 г.

Լավաշով տաք նախուտեստ


Անհրաժեշտ է.

6 հատ ձու
500 գրամ աղացած տավարի միս
500 գրամ թթվասեր
4 հատ լավաշ
4 հատ գազար
4 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ
չորացրած ռեհան, աղ ու սև պղպեղ


Գազարը քերիչով անցկացնել և ավելացնել նախապես տապակած աղացած և համեմված մսին:
Ստացված խառնուրդը լցնել լավաշների մեջ և փաթաթել, ստանալ ռուլետի տեսք և տեղադրել տապակի մեջ:
Պատրաստել սոուս.  թթվասերի վրա ավելացնել ձու, տոմատի մածուկ, չորացրած ռեհան, աղ ու սև պղպեղ և ստանալ միասեռ զանգված:
Լավաշների վրա դնել մի քանի կտոր կարագ և հավասարաչափ լցնել սոուսը:


Եփել ջեռոցում 30 րոպե: Բարի ախորժակ : )


Комментариев нет:

Отправить комментарий