воскресенье, 14 сентября 2014 г.

Կարտոֆիլով և լոլիկով ջեռեփուկ

Անհրաժեշտ է.

5 հատ կարտոֆիլ
5 հատ լոլիկ
3 բաժակ կաթ
3 ճաշի գդալ ալյուր
200 գրամ պանիր
50 գրամ կարագ
1 հատ ձու
չորացրած ծիտրոն,աղ

Պատրաստել սոուս. կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը ավելացնել ալյուրը և եփել: Կամաց-կամաց ավելացնել ալյուրը` անընդհատ խառնելով, որպեսզի գնդիկներ չառաջանան, վերցնել կրակից և ավելացնել ձուն` արագ խառնելով:
Կարտոֆիլն ու լոլիկը օղակաձև կտրատել և շարել տապակի մեջ համեմել աղով և չորացրած ծիտրոնով: Ավելացնել սոուսն ու քերիչով անցկացրած պանիրը:
Եփել ջեռոցում 30 րոպե մինչև կարմիր կեղև առաջանալը: Բարի ախորժակ :)

Комментариев нет:

Отправить комментарий